Bonturi

Categories: ,

O varietate larga de componente protetice indeplinesc cerintele specifice ale tuturor sistemelor implantabile cu hex intern. Largirea constanta a gamei noastre de bonturi permite rezolvarea problemelor dumneavoastra cu responsabilitate si in deplina siguranta.

ZIRCONIU

Bonturile de zirconiu au fost introduse in implantologia dentara ca o alternativa la bonturile metalice. Gratie biocompatibilitatii sale, a culorii si a proprietatilor mecanice, Zirconiul este foarte potrivit pentru inlocuirea bonturilor metalice. Adeziunea bacteriilor, un aspect important in intretinerea restaurarilor din zirconiu fara probleme parodontale, a fost demonstrata ca fiind satisfacator de scazuta. Un beneficiu esential este lipsa de reactii alergice in utilizarea zirconiului. In plus, nu este aproape nici un pericol de coroziune, aceasta fiind o problema  frecventa la bonturile metalice. De asemenea, este recunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa pe perioade foarte lungi de timp. Bonturile non-metalice sunt rezistente la orice fel de acizi ce pot interactiona in gura.

TITAN

Titanium Grade 23 este utilizat in fabricarea implanturilor si suprastructurilor dentare,  gratie combinatiei de succes dintre proprietatile acestuia precum greutatea mica, rezistenta ridicata la raportul de greutate, module ridicate de elasticitate, resistenta foarte mare la coroziune si o bio-compatibilitate generala excelenta.

 

BURN OUT

Burn Out este un material termoplastic omogen, rezistent la indoire, utilizat in procesul de turnare. Ceara de amprentare este utilizata la scara larga, intrucat ofera  posibilitatea unei amprentari asimetrice cu detalii foarte fine si cu costuri relativ scazute.