Regulament GDPR

 

Informare referitoare la GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor)

Unul din obiectivele importante ale GASOM DS SRL este castigarea si mentinerea increderii partenerilor nostri atat in produsele si serviciile companiei cat si in echipa noastra. Exista un interes continuu privind imbunatatirea activitatii noastre, depunand toate eforturile necesare in consolidarea increderii colaboratorilor.
Odată cu intrarea in vigoare a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, incepand cu data de 25.05.2018, compania GASOM DS SRL, in calitate de operator de date conform acestui Regulament, este responsabila de inregistrarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal colectate cu ocazia desfasurarii activitatii specifice companiei.
Tipuri de date cu caracter personal colectate
Datele personale colectate de GASOM DS SRL sunt acele date furnizate de dumneavoastră cu ocazia:
– desfasurarii relatiei comerciale/contractuale cu GASOM DS SRL , adica prezentarea /ofertarea/ vanzarea-cumpararea produselor si serviciilor GASOM DS SRL;
– comunicarii directe cu GASOM DS SRL , telefonic sau prin e-mail;
– comunicarii directe cu GASOM DS SRL ca urmare a participarii dvs. la evenimentele organizate de compania noastra sau la cele la care GASOM DS SRL a avut calitatea de participant sau expozant;
– comunicarii cu GASOM DS SRL prin alte mijloace precum pagina de Facebook a companiei, What’s up sau alte retele sociale de comunicare;
– vizitarii si/sau utilizarii website-ului www.gasom.ro si a formularelor on-line afisate.
Utilizarea datelor cu caracter personal colectate
Intrucat aveti dreptul la inregistrarea si prelucrarea sigura a datelor personale confidentiale pentru nu va afecta negativ viata personala, va asiguram de faptul ca informatiile introduse si stocate in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv pentru :
– derularea activitatii comerciale specifice Gasom DS SRL;
– pentru activitati de marketing precum transmiterea de informari periodice referitoare la ofertele si noutatile privind la produsele si serviciile GASOM DS SRL ( buletine informative);
– in scopul de a respecta prevederile legale care decurg din legislația in vigoare ;
– pentru îndeplinirea unor obligații legale in cazul unor eventuale acțiuni in justiție.
Tipuri de date personale colectate de GASOM DS SRL
Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:
– numele si prenumele
– adresa
– CNP
– numarul de telefon
– adresa de e-mail
– informatii cu privire la locul de munca
– ocupatia si specializarea
– detaliile pentru facturare (date personale financiare precum cod fiscal client, CIF, adresa, numar inregistrare in Registrul Comertului, cont bancar IBAN).

De asemenea, prin vizitarea si utilizarea site-ului companiei, www.gasom.ro, putem colecta anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la:
– adresa dvs. IP
– momentul accesarii website-ului
– locatia de unde accesati website-ul
– ID-ul de cookie
– paginile web accesate pe site-ul nostru de catre dvs.

Securitatea datelor cu caracter personal colectate

Prelucrarea datelor cu caracter personal salvate/stocate de catre GASOM DS SRL este facuta cu mare atentie, in conditii adecvate de securitate, acestea fiind protejate de sisteme de aparare IT performante si de masuri de securitate ale sediului corespunzatoare.
Locatia si modul de stocare a datelor cu caracter personal
Locatia de stocare a datelor dumneavoastra o reprezinta sediul lucrativ al societatii GASOM DS SRL. Modul de stocare a datelor dumneavoastra este atat in format material cat si electronic.
Alte posibile utilizari ale datelor cu caracter personal
GASOM DS SRL va dezvalui datele dvs. personale numai in conformitate cu aceasta Informare si cu legislatia in vigoare.
Este posibil sa divulgam date cu caracter personal autoritatilor competente care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracter personal catre Autoritatile competente pentru a ne proteja si a ne apara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilor nostri de afaceri.

De asemenea, GASOM DS SRL ar putea divulga datele dvs. catre alte companii precum furnizorii de sisteme de facturare si gestiune, platforme de vanzare si de trimitere a buletinelor informative.
Luand in considerare faptul ca aveti dreptul de a cunoaste scopul prelucrarii datelor personale, va vom informa anterior in cazul prelucrarii acestora in alte scopuri decat cele pentru care ni le-ati divulgat.

Drepturile dvs.

Va informam ca in conformitate cu Regulamentului UE 2016/679 dispuneți de o serie de drepturi, printre care: dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării. In cazul in care considerati ca nu am reusit sa solutionam cererile dumneavoastra, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa ne transmiteti o cerere de exercitare a oricaruia din drepturilor dumneavoastra legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam ne contactati la adresa de email gdpr@gasom.ro .
Termenul de solutionare al fiecarei cereri este de maxim o luna calendaristica. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dvs. sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dvs., va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii transmise.

Alte informatii utile
GASOM DS SRL este persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti,Sector 3,Str Campia Libertatii nr 37, bl IC3, sc 1, ap.3, Romania si sediul lucrativ in Bucuresti, Sector 3, Bd Mircea Voda nr.36, bl M6, sc 2, et.1, ap 37, Romania, telefon + 40 786 578 757.

Intrucat ne dorim sa evoluam in permanenta, ne rezervam dreptul de a schimba si de a completa aceasta Informare, fara un aviz prealabil, publicand pe site-ul nostru orice revizuire de continut cu mentionarea datei ultimei revizuiri. Reveniti de mai multe ori pentru a trece in revista ultima versiune.