Singurul sistem de diagnostic complet care identifică toate cauzele majore ale vaginitei în câteva minute

Gyntools sprijină diagnosticul precis și rapid al vaginitei la prima vizită a pacientului, eficientizând îngrijirea și îmbunătățind experiența pacientului.

Un răspuns la prima vizită a pacientului

Gyntools accelerează detectarea precisă a vaginitei cu ajutorul nostru emblematic Gyni™, un sistem automat de diagnosticare precisă la punctul de îngrijire care detectează cele mai comune șapte afecțiuni care cauzează vaginita în câteva minute.
Gyni eliberează femeile de durere, frustrare și efectele secundare potențial devastatoare ale vaginitei diagnosticate greșit, economisind în același timp timp pentru clinician și reducând costurile pentru pacient.

Metodele actuale prelungesc durerea vaginitei

Vaginita diagnosticată greșit provoacă femeilor suferințe nejustificate, pierde timpul clinicianului și epuizează resursele medicale.
Diagnosticul greșit poate duce la complicații de sănătate mai grave, cum ar fi nașterea prematură și infertilitatea.

Faceți cunoștință cu Gyni

Gyni sustine lupta împotriva celei mai frecvente afectiuni ginecologice raportate de pacienții din întreaga lume – vaginita. Gyni folosește un sistem automat pentru a determina cu exactitate care dintre cele șapte cauze cele mai frecvente de vaginită poate fi întâmpinată de pacient.

Sistemul automatizat Gyni poate fi operat de o gamă largă de membri ai personalului, inclusiv asistente și personal de asistență, eliberând timpul clinicianului pentru îngrijirea mai severă a pacientului.

Cu rezultate furnizate aplicației web în cinci minute, Gyni permite diagnosticarea chiar in clinica sau in punctul de recoltare, inlocuind nevoia de vizite constante inutile și permițând începerea imediată a unui plan de tratament.

Detectarea celor mai frecvente cauze ale vaginitei

În 5 minute, Gyni poate determina dacă o femeie suferă de:

Cum functioneaza

Să luăm legătura
Completați formularul și echipa noastră vă va contacta în 24 de ore

  0737000600   /   0720535516

  office@gasom.ro

  Bucuresti Romania

  Open chat
  Ai nevoie de ajutor ?
  Buna ziua!
  Cu ce va putem ajuta ?