skip to Main Content

Termeni si conditii de cumparare a produselor GASOM DS SRL

Termeni si conditii de utilizare www.gasom.ro

 

Accesarea și folosirea www.gasom.ro implică acceptarea automata de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Site-ul www.gasom.ro este proprietatea SC GASOM DS SRL cu sediul social Bucuresti, Sector 3, str Campia Libertatii nr 37, bl IC3, sc 1, ap 3, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/5297/2016, CUI RO35938930, telefon 0786.578.757, email:office@gasom.ro.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul (imagini, texte, elemente de grafică web și alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afișat, transmis sau înregistrat fara acordul prealabil, în scris, al GASOM DS SRL. Acesta este proprietatea GASOM DS SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei GASOM DS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Definitii

“Vanzator”: SC  GASOM DS SRL,  cu sediul in Bucuresti, Bd, Campia Libertatii nr 37, bl IC3, sc.1, parter, ap.3, sector 3, cu punct de lucru in Bucuresti, Bd, Mircea Voda Nr.36, bl M6, sc.2, et.1, ap. 37, sector 3, cod unic de inregistrare RO35938930, inregistrat la Reg. Com. sub nr J40/5297/2016, adresa e-mail: office@gasom.ro, telefon: 0786.578.757

“Cumparator”- persoana fizica sau juridica ce comanda si achizitioneaza produsele prezentate in cadrul www.gasom.ro.

“Produs”- produsele din oferta Vanzatorului, afisate si prezentate in cadrul www.gasom.ro.

“Formular”- este Formularul de contact si/sau Formularul de comanda pus la dispozitie de catre Vanzator in paginile de prezentare ale produselor din cadrul www.gasom.ro., ce trebuie completat de catre orice Cumparator in vederea efectuarii unei comenzi.

 1. Informații generale despre produsele si evenimentele prezentate

Imaginile produselor publicate pe www.gasom.ro sunt imagini de prezentare, aceastea putand suferi usoare modificari fata de realitate. Specificațiile produselor sunt conforme cu specificațiile producătorului și cu Instructiunile de utilizare ale produsului.

Unele produse prezentate sunt destinate uzului profesional, necesitand specializare si echipamente de protectie adecvate pentru utilizarea in conditii de siguranta. Contactati GASOM DS SRL pentru informatii suplimentare.

GASOM DS SRL isi rezerva dreptul de a refuza vanzarea anumitor Produse catre persoane nespecializate, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care considerati ca informatiile prezentate pe www.gasom.ro nu sunt suficiente, va rugam contactati GASOM DS SRL inainte de a comanda produsul dorit.

Inainte de desigilare si utilizare, se recomanda citirea cu mare atentie a specificatiilor si instructiunilor de utilizare ale produsului cumparat. Nerespectarea instructiunilor de utilizare ale produsului cumparat, inclusiv a celor referitoare la depozitare si transport, poate atrage dupa sine neatingerea scopului pentru care produsul a fost fabricat.

Important!  Pentru unele produse prezentate pe www.gasom.ro, exista Termeni si conditii de cumparare specifici acestora, afisati in cadrul paginii de prezentare a fiecarui astfel de produs. Va rugam sa cititi cu atentie prevederile acestora inainte de a lua decizia de a le comanda.

Pentru inscrierea la evenimentele prezentate pe www.gasom.ro, completati formularul din pagina de prezentare a fiecarui eveniment. Pentru detalii suplimentare despre evenimente, contactati GASOM DS SRL.

GASOM DS SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru modul de întrebuințare de către Utilizatori / Clienți / Cumpărători al produsului.

 1. Prețul

Preturile produselor afisate pe www.gasom.ro contin TVA. In cazul produselor pentru care nu sunt mentionate preturile, va rugam sa contactati GASOM DS SRL.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor, fara o notificare prealabila a Cumparatorului. Vanzatorul nu va modifica preturile acelor Produse pentru care deja exista o coamnda ferma din partea Cumparatorului.

 1. Comanda

Cumparatorul poate comanda Produsul fie prin completarea si transmiterea  Formularului de comanda afisat in pagina de prezentare a produsului pe care doriti sa il comandati, fie printr-un email transmis Vanzatorului pe adresa office@gasom.ro , fie telefonic la numarul afisat de Vanzator.

In cazul Produselor a caror pagina nu contine Formular de Comanda, va rugam sa contactati GASOM DS SRL prin email sau telefonic.

 1. Plata si termene de plata

Plata pretului produsului se poate face astfel:

a.Prin transfer bancar in contul Vanzatorului, la momentul comenzii,  in baza facturii transmise de catre Vanzator Cumparatorului.

b.in numerar, prin plata ramburs, la primirea coletului, direct reprezentantului Vanzatorului sau agentului firmei de curierat care predă coletul.

 1. Livrarea produselor

Livrarea se poate face fie prin curier, fie direct de catre vanzator la adresa Cumparatorului.

Termenul de livrare al coletelor este de pana la 48 de ore lucratoare din momentul primirii comenzii ferme. Termenul de livrare poate fi mai mare de 48 de ore in urmatoarele cazuri:

 • Produsul nu este disponibil in stoc la momentul comenzii
 • Cumparatorul a optat pentru plata prin transfer bancar, iar suma achitata nu a creditat inca contul Vanzatorului.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei, cu TVA inclus. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, cu Tva inclus, transportul comenzilor este gratuit.

In cazul in care Cumparatorul solicita amanarea la o data ulterioara a livrarii Produselor comandate ce deja au plecat din sediul Vanzatorului catre Cumparator, Vanzatorul are dreptul de a solicita Cumparatorului contravaloarea transportului .

In cazul in care intre Vanzator si Cumparator a fost incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru produsele comandate Vanzatorului, se vor aplica termenele si conditiile de livrare agreate de parti prin contractul semnat.

 1. Returul produsului

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul, persoana fizica, are la dispozitie 14 zile calendaristice de la data primirii fizice a Produsului comandat sa instiinteze Vanzatorul prin email, la office@gasom.ro, cu privire la intentia de returnare, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de returnare.

In cazul in care Cumparatorul este o persoana juridica sau PFA, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor.

Nu se acceptă returnarea produsului daca:

 • produsul a fost desigiliat, montat, asamblat, utilizat sau testat
 • produsul nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, sigilat, cu toate componentele kitului, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • ambalajul produsului a fost deteriorat si prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, urme de socuri etc.

In aceste situatii, Vanzatorul are dreptul de a refuza returul.

Pentru returnarea produsului, este necesara notificarea Vanzatorului in acest sens la adresa office@gasom.ro care sa mentioneze: numele cumparatorului, numarul facturii fiscale, cantitatea returnata, contul bancar al cumparatorului necesar pentru returnarea bunurilor si confirmarea faptului ca produsul indeplineste conditiile de returnare mentionate atat in prezentul document.

In cazul absentei informatiilor de returnare, solicitarea de retur nu va fi luata in considerare.

Cheltuielile de returnare ale produsului sunt suportate de Cumparator.

Suma achitata pentru produsul returnat va fi rambursata, prin virament bancar, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii.

Produsele se vor returna la adresa vanzatorului din Bucuresti, Sector 3, Bd. Mircea Voda nr 36, bl M6, sc 2, et.1, ap 37.

In cazul in care intre Vanzator si Cumparator a fost incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru produsele comandate Vanzatorului, se vor aplica conditiile de retur agreate de parti prin contractul semnat.

 1. Reclamatii si sesizari

Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsul achizitionat, Cumparatorul poate contacta Vanzatorul fie in scris, la adresa office@gasom.ro fie telefonic la numarul de telefon afisat de Vanzator.  Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Bucuresti, Romania.

 1. Politica de confidentialitate

Prin acceptarea prezentului document si completarea Formularului de contact sau a Formularului de comanda, Cumparatorul isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: GASOM  DS SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute in oferta sa de produse; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GASOM DS SRL in vederea

efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001, Cumparatorul dispune de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@gasom.ro. De asemenea, va rugam sa consultati “Politica de confidentialitate” afisata pe www.gasom.ro.

 1. Dispozitii finale

Vanzatorul  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, fara notificare prealabila.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe pagina de prezentare a produselor in cadrul site-ului www.gasom.ro din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, stocuri, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor si a documentelor Produselor publicate pe www.gasom.ro fara acordul Vanzatorului.

GASOM DS SRL

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta ?