skip to Main Content

Termeni si conditii de cumparare pentru produsul “Kit testare rapida anticorpi IgG/IgM pentru COVID-19 (20 buc)”

 1. Definitii

“Vanzator”: SC  GASOM DS SRL,  cu sediul in Bucuresti, Bd. Campia Libertatii nr 37, bl IC3, sc.1, parter, ap.3, sector 3, cu punct de lucru in Bucuresti, Bd, Mircea Voda Nr.36, bl M6, sc.2, et.1, ap. 37, sector 3, cod unic de inregistrare RO35938930, inregistrat la Reg. Com. sub nr J40/5297/2016, adresa e-mail: office@gasom.ro, telefon: 0786.578.757

“Cumparator”: persoana fizica sau juridica ce comanda si achizitioneaza Produsul “Kit testare rapida anticorpi IgG/IgM pentru COVID-19 (20 buc)”

“Produs”: Produsul “Kit testare rapida anticorpi IgG/IgM pentru COVID-19 (20buc)”  din oferta Vanzatorului

“Formular de date”: formularul pus la dispozitie de Vanzator pe www.gasom.ro ce trebuie completat de catre orice Cumparator inainte de efectuarea unei comenzi si transmis Vanzatorului prin platforma www.gasom.ro.

 

 1. Informații generale despre Produs

Imaginile cu Produsul publicate pe www.gasom.ro sunt conforme cu realitatea, iar specificațiile Produselor sunt conforme cu specificațiile producătorului și cu Instructiunile de utilizare ale Produsului.

Produsul este un dispozitiv medical pentru diagnostic in vitro, destinat doar uzului professional. Este obligatorie folosirea echipamentelor de protectie adecvate pentru utilizarea acestui tip de dispozitiv medical. Produsul poate fi utilizat doar de catre profesionisti.

Inainte de desigilare si utilizare, se recomanda citirea cu mare atentie a specificatiilor si  instructiunilor de utilizare ale Produsului. Nerespectarea instructiunilor de utilizare ale Produsului, inclusiv a celor de depozitare si transport poate atrage dupa sine neatingerea scopului pentru care Produsul a fost fabricat.

Vanzatorul nu își asumă nici o responsabilitate pentru modul de întrebuințare al Produsului de către Utilizatori / Clienți / Cumpărători.

 

 1. Prețul Produsului

Pretul unitar al Produsului este de 1795 lei si contine TVA.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul Produsului, fara o notificare prealabila. Vanzatorul nu va modifica pretul acelor Produse pentru care deja exista o comanda ferma din partea Cumparatorului.

 

 1. Comanda

Cumparatorul poate comanda Produsul fie electronic, printr-un email transmis vanzatorului pe adresa office@gasom.ro, fie telefonic la numarul afisat de Vanzator.

Inainte de efectuarea unei comenzi ferme, Cumparatorul va completa Formularul de date pus la dispozitie de catre Vanzator pe www.gasom.ro. Prin completarea si transmiterea “Formularului de date”, Cumparatorul accepta termenii si conditiile de cumparare “Kit testare rapida anticorpi IgG/IgM pentru COVID-19 (20 buc)” din prezentul document.

 

 1. Plata.Termeni de plata

Plata pretului Produsului se poate face astfel:

a.prin transfer bancar in contul Vanzatorului, la momentul comenzii.

b.in numerar, ramburs la primirea coletului direct reprezentantului Vanzatorului sau agentului firmei de curierat care predă coletul.

 

 1. Livrarea Produselor

Livrarea se poate face fie prin curier, fie direct de catre vanzator la adresa Cumparatorului.

Termenul de livrare al coletelor este de pana la 48 de ore lucratoare din momentul primirii comenzii. Termenul de livrare poate fi mai mare de 48 de ore in urmatoarele cazuri:

 • Produsul nu este disponibil in stoc la momentul comenzii
 • Cumparatorul a optat pentru plata prin transfer bancar, iar suma achitata nu a creditat inca contul Vanzatorului.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei, cu TVA inclus. Pentru comenzi mai mari de 300 lei (Tva inclus), transportul comenzilor este gratuit.

In cazul in care Cumparatorul solicita amanarea la o data ulterioara a livrarii Produselor comandate ce deja au plecat din sediul Vanzatorului catre Cumparator, Vanzatorul are dreptul de a solicita Cumparatorului contravaloarea transportului .

 1. Returul Produsului

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la data primirii coletului sa instiinteze Vanzatorul prin email, la office@gasom.ro, cu privire la intentia de returnare, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de returnare.

Nu se acceptă returnarea Produsului daca:

 • Produsul a fost desigiliat, utilizat sau testat.
 • Produsul nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, sigilat, cu toate componentele kitului, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • ambalajul Produsului a fost deteriorat si prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, urme de socuri etc.

In aceste situatii, Vanzatorul are dreptul de a refuza returul.

Pentru returnarea Produsului, este necesara notificarea Vanzatorului in acest sens la adresa office@gasom.ro, prin care sa se mentioneze: numele Cumparatorului, numarul facturii fiscale, cantitatea returnata, contul bancar al Cumparatorului necesar pentru returnarea bunurilor si confirmarea faptului ca Produsul indeplineste conditiile de returnare mentionate in prezentul document.

In cazul absentei informatiilor de returnare, solicitarea de retur nu va fi luata in considerare.

Cheltuielile de returnare ale Produsului sunt suportate de Cumparator.

Suma achitata pentru Produsul returnat va fi rambursata, prin virament bancar,  in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la receptia Produsului care a facut obiectul vanzarii.

Produsele se vor returna la adresa vanzatorului din Bucuresti, Sector 3, Bd. Mircea Voda nr 36, bl M6, sc 2, et.1, ap 37.

 

 1. Reclamatii si sesizari

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Produsul achizitionat, Cumparatorul poate contacta Vanzatorul fie in scris, la adresa office@gasom.ro, fie telefonic la numarul de telefon afisat de Vanzator. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu viitoarele operatiuni comerciale va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Bucuresti, Romania.

 

 1. Politica de confidentialitate

Prin acceptarea prezentului document si completarea Formularului de date Cumparatorul isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: GASOM  DS SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute in oferta sa de Produse; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GASOM DS SRL in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale, desfasurarii activitatii specifice societatii. In conformitate cu prevederile legii 677/2001, Cumparatorul dispune de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@gasom.ro. Prezentul capitol se completeaza cu prevederile din sectiunea  “Politica de confidentialitate” afisata pe www.gasom.ro.

 1. Dispozitii finale

Vanzatorul  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, fara notificare prealabila.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe pagina de prezentare a Produsului din cadrul site-ului www.gasom.ro, din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Este interzisa copierea sau reproducerea documentelor Produsului publicate pe www.gasom.ro fara acordul Vanzatorului.

GASOM DS SRL

Open chat
Ai nevoie de ajutor ?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta ?